Ik ben weer terug

Het bijhouden van mijn website blijft een probleem, maar dat is voor ieder creatief persoon wel herkenbaar denk ik zo ;-). Je bent snel geneigd om maar door en door te gaan en aangezien de meeste opdrachten toch via mond-op-mond reclame komen (een betere reclame is er niet ;-)) schuift het bijhouden van de website langzamerhand naar de achtergrond en uiteindelijk doe je er eigenlijk helemaal niets meer mee omdat het vaak sneller werkt om iets op je social media te zetten (facebook, x en instagram). Dat laatste doe ik wel dagelijks, maar ik heb mij nu weer voorgenomen om mijn website iets frequenter aan te passen en deze te voorzien van het laatste nieuws.

 

De eerste wijzigingen heb ik inmiddels doorgevoerd. Zo ben ik een tijdje geleden al gestopt met schoolfotografie (bij basisscholen en kinderdagverblijven), was ik tijdens de coronatijd ook tijdelijk gestopt met portretfotografie bij mensen thuis, maar heb ik dat inmiddels weer opgepakt. De babyfotografie heb ik wel andere invulling gegeven want de traditionele plaatjes van een baby op een vachtje kennen we nu wel ;-) dus ik maak nu gebruik van de totaal andere reportagestijl waarbij je meer ziet van de interactie tussen de ouders en hun pasgeborene. 

 

Aangezien mij dit al zo vaak is gevraagd ben ik nu (eindelijk) begonnen met het geven van individuele workshops. In eerste instantie gaat het om de workshops "Natuur- & vogelfotografie", "Macrofotografie" en "Sportfotografie" maar ik sluit niet uit dat dit in de toekomst nog verder zal worden uitgebreid.

 

En tenslotte, voor nu dan, ben ik inmiddels ook in het bezit van een drone zodat het ook mogelijk is om (aanvullend) dronefoto's en/of dronevideo's te laten maken (zowel voor particulieren als bedrijven). Denk hierbij aan dronefoto's van uw woning of bedrijf, maar b.v. ook van groepsfoto's in de vrije natuur (door een geheel nieuw perspectief ontstaan de mooiste foto's). En uiteraard is het mogelijk om dronevideo's te laten maken van b.v. uw bedrijf maar b.v. ook van (water)sporters. 

 

Kortom, ik had alle objectieven én ervaring al voor alle takken van fotografie maar heb deze nu dus ook uitgebreid met een drone zodat ik bijna kan zeggen dat je "ter land, ter zee en in de lucht" bij mij terecht kunt ..........hoewel, op zee moet je mij, met een aangeboren storing aan mijn evenwichtsorgaan, niet zetten want dat is van korte duur hahaha

 

Tot zover het laatste nieuws ............... tot binnenkort !

Bij Fotografie Jeronimo kunt u terecht voor :

Bruidsfotografie, huwelijksfotografie, trouwreportage, bruidsreportage, portretfotografie, studiofotografie, modellenfotografie, dierenfotografie, communiereportage, evenementenfotografie, concertfotografie, artiestenfotografie, sportfotografie, boudoir fotografie, (artistiek) naaktfotografie, diverse fotografie workshops en digitale kunst

 

Zoektermen waar veel op wordt gezocht zijn :

Tip voor de bezoekers van deze website via een mobiel apparaat (b.v. tablet en/of smartphone) :

Het keuzemenu wordt zichtbaar door links bovenaan deze website op de knop met de 3 liggende streepjes te klikken.

Vervolgens klikt u op het woord van uw keuze of op het + teken achter het woord om direct naar de volgende sub-pagina te gaan.

 

Contactgegevens :

Fotografie Jeronimo

Buitenberg 3

4707 SZ  Roosendaal (Noord-Brabant)

Telefoon : 0165-555539

Mobiel / WhatsApp : 06-14430690

E-mail : info@fotografiejeronimo.nl

Deel deze website met vrienden